Profil

Mit navn er Carsten Oldengaard

Jeg arbejder som mentaltræner i sportens verden, og jeg har arbejdet som mentaltræner med sportsatleter, hold og trænere i over 15 år. 

Jeg er meget interesseret i at arbejde med atleter, hold og trænere der vil noget - og jeg går mindre op i niveau og resultater.
Det betyder, at jeg arbejder både med unge atleter, som endnu ikke er noget og ingen endnu kender, men jeg arbejder også med internationale atleter samt verdensklasseatleter.
Jeg har samarbejdet med atleter, der har vundet medaljer ved EM, VM, CL og OL.

Før Oldengaard.dk blev til arbejdede jeg med sport både som træner og konsulent.
Ved siden af hyggede jeg mig med at tale med forskellige atleter og trænere, der bare gerne vil tale med mig. Ud af mit "hyggeprojekt" udsprang et mere intensiverede, struktureret og målrettet arbejde med at udvikle menneskers mentale ressourcer.

I 2008 blev virksomheden "Oldengaard.dk" cvr.-registreret og jeg har kunnet leve af at være mentaltræner siden 2010.
Den dag i dag arbejder jeg praksisnært, systematisk og i længerevarende forløb på min. 1 år med at træne atleter og hold mentalt. Og så har jeg sparringsforløb for cheftrænere i sportens verden.

Den mentale værktøjskasse, jeg tilbyder, er blevet til ud fra konkrete oplevelser fra mit virke som elitesportsatlet, træner, foreningskonsulent, proceskonsulent, psykiatrisk fysioterapeut og mentaltræner.

Jeg bor sammen med min kone Dorthe vores 2 børn i Lind, nær Herning.

 Se mere om mit arbejde via atleters referencer eller resultater atleter har opnået sammen med mig.  


Oldengaard v/Carsten Oldengaard

Anne-Maries Vej 10, 7400 Herning

Tlf: +45 40 18 18 74

Mail: c@oldengaard.dk

CVR: 31694752


Kontakt Carsten Oldengaard her