Referencer

Referencer

- Fra udøvere, hvor Oldengaard.dk har gjort en forskel

UDVALGTE REFERENCER

Pernille Harder

 Sportsgren: Fodbold

Niveau: Prof. Fodboldspiller i Vlf Wolfsburg – Anfører på landsholdet.

Resultater: Kåret som årets fodboldspiller i Sverige (2015-2016) og Danmark 2015-2017). Topscore i den bedste svenske liga 2016. Vinder af det svenske mesterskab 2016. Vinder af det tyske mesterskab og pokalmesterskab 2017 og 2018. EM-sølvvinder 2017. Topscore i den bedste tyske liga 2018. Sølvvinder i Champions League 2018. Kåret som europas bedste fodboldspiller 2018 af UEFA.

Arbejder stadigvæk sammen. Første periode var i 2012-2013 og anden periode begyndte i 2016 og kører stadigvæk.

“Jeg har gennem længere tid arbejdet mentalt med “topninger”, altså at toppe i vigtige kampe som eksempel “vind og forsvind”-kampe i forbindelse med pokal turneringen i Tyskland og Champions League, men også de vigtige VM-kvalifikationskampe med landsholdet. Et mentalt arbejde jeg påbegyndte i forbindelse med EM2017.
Mit samarbejde med Carsten har gjort en stor forskel for min evne til at spille på højt niveau, når det gælder. Jeg har blandt andet arbejdet med præstationsmindset, nedre og øvre accept, konkurrencestrategier etc.
Det har haft stor indflydelse på mit spil og været medvirkende til, at jeg sammen med Wolfsburg har vundet både pokalturneringen og det tyske mesterskab samt vundet sølv i Champions League.
Carsten er ligeledes en god sparringspartner ift livet som prof fodboldspiller på og uden for banen. Han støtter mig i at finde balance ml mine mange gøremål, samt hvor jeg prioriterer min energi.”

 

Stephanie Grundsøe

Sportsgren: Skydning - 10 m luftriffel samt helmatch med kaliber

Niveau: Højt nationalt niveau - Landsholdsskytte - OL kanditat 2020.

Resultater: Dansk rekordhold på 10 m. luft - EM- og VM-deltager - Indehaver af 24 danske mesterskaber i forskellige discipliner - 2 x VM sølv for hold i henholdsvis 10 m luft og kaliber senior 2018 - Vinder af ungdoms OL 2018 i 10 m luftriffel - Europamester i 10 m. luft for juinorkvinder 2019 - Bronzemedalje i mix og sølvmedalje for team i 10 m luft ved europamesterskaberne 2019

Arbejder stadigvæk sammen. Påbegyndte samarbejde feb. 2017.

”I mit mentaltræningsforløb med Carsten Oldengaard er jeg blevet mere detaljeorienteret i mit procesarbejde. Jeg har fået nye værktøjer, som jeg kan bruge i pressede situationer for at toppræstere, når det gælder.
I samarbejde med Carsten, har jeg udarbejdet konkurrencestrategier, som både passer til mig som sportsudøver men også som person”

 

Signe Bruun

Sportsgren: Fodbold

Niveau: Proff. fodboldspiller i Paris SG og en del af A-Landsholdet.

Resultater: Dansk mester med Fortuna Hjørring 2017/2018 - Kåret som årets talent af kollegaerne og af DBU 2017.

Arbejder stadigvæk sammen. Påbegyndte samarbejde i sept. 2017.

 "Mit samarbejde med Carsten har virkelig bidraget til min udvikling som fodboldspiller og som menneske. Carsten har hjulpet mig med strategier, der bidrager til at have det rigtige mindset til de forskellige kampe. Som et led i dette har han hjulpet mig med at gøre mig bevidst om min spillerprofil - herunder mine kompetencer, og hvordan jeg kommer i optimale situationer i forhold til at udnytte dem bedst muligt. Dette har blandt andet bidraget til min bevidsthed om egne evner og at holde fast i, hvem jeg er på banen, men også udenfor banen.
Carsten er en god sparingspartner, der også støtter og guider mig gennem hverdagen med henblik på at blive den bedst mulige atlet og fodboldspiller. Jeg er meget glad for Carstens vejledning i forbindelse med mit skifte til PSG - både før, under og nu i hverdagen."

Line Jørgensen

 Sportsgren: Håndbold

Niveau: Prof. Håndboldspiller i CSM Bucuresti – Landsholdspiller.

Resultater: DM Guld: 2011, 2013, 2015 - VM Bronze 2014 - Rumænsk Mester og pokalmestre i 2016, 2017 og 2018. - Vinder EHF Champions league 2016 og bronze-tager 2018.

Arbejdede sammen fra nov. 2017 til nov. 2018  

“Efter en 10 måneder lang skadespause og tilbagevenden til håndboldbanen begyndte jeg at samarbejde med Carsten Oldengaard. Fra at have mange idéer om spillet, har jeg nu fået mentale værktøjer der gør mig mere fokuseret i den enkelte situation på banen.
Derudover er Carsten med til at presse mig i at blive mere synlig, både på og udenfor banen"

 

Viktor Axelsen

Sportsgren: Badminton

Niveau: Prof. Badmintonspiller - Spiller på superseries niveau - nr. 1 på verdensranglisten 2017

Resultater: Vinder af Indian Open Superseries 2017, Vinder af Super Serie finalerne Dubai 2016. OL-bronze 2016, Europamester 2016, Verdensmester for hold 2016, Verdensmester 2017.

 Arbejdede sammen fra nov. 2013 til okt. 2017

“Jeg har udviklet mig meget både på og ude for banen i mit forløb med Carsten Oldengaard.
Jeg har fået flere værktøjer som jeg kan bruge når jeg møder modgang, samt metoder der kan hjælpe min udvikling som badmintonspiller og person. Jeg har fået mere fokus på processen, fremfor at se mig blind i resultater.
Carsten er god at snakke med og du kan altid stole på, at det Carsten siger og gør, er for at hjælpe dig videre frem”

Michelle Vesterby

Sportsgren: Triatlon

Niveau: Prof. Triatlet

Resultater: Vinder af Copenhagen Ironman 2015 - Nr. 4 VM på Hawaii 2015 – Nr. 6 VM på Hawaii 2016 - Vinder af Cozumel Ironman 2016.

 Arbejdede sammen over 2 gange i perioden april 2015 - aug. 2017

“Jeg har i mine forberedelser til VM 2016 på Hawaii samarbejdet med Carsten om det mentale arbejde. For mig handler sport mindst ligeså meget om det mentale som det fysiske.
Carsten har givet mig en måde, hvorpå jeg kan arbejde med mig selv, både i konkurrence og træning. At kunne være omstillingsparat, når tingene ikke går din vej og at kunne arbejde i processer fremfor i resultater - er blot nogle af de ting som jeg har fået med!”