Referencer

- Fra atleter, hvor Oldengaard.dk har gjort en forskel

UDVALGTE REFERENCER

Pernille Harder fodboldspiller Chelsea landshold

Pernille Harder

 Sportsgren: Fodbold

Niveau: Proff. fodboldspiller i Chelsea, England og anfører på det DK's landshold.

Resultater opnåede i samarbejde med Oldengaard.dk: Kåret som årets fodboldspiller i Sverige (2015-2016) og Danmark 2015-2019). Topscore i den bedste svenske liga 2016. Vinder af det svenske mesterskab 2016. Vinder af det tyske mesterskab og pokalmesterskab 2017, 2018 2019, 2020. EM-sølvvinder 2017. Topscore i den bedste tyske liga 2018 og 2020. Sølvvinder i Champions League 2018. Topscore i CL 2018-2019. Kåret som Europas bedste fodboldspiller 2018 og 2020 af UEFA. Top 2 ved Ballon D’or 2018. Vinder af det engelske mesterskab og pokalmesterskab 2021 og 2022. EM-deltager 2022. VM-deltager 2023.
 

Arbejder stadigvæk sammen. Første periode var i 2012-2013 og anden periode begyndte i 2016 og kører stadigvæk.

“Jeg har gennem længere tid arbejdet mentalt med “topninger”, altså at toppe i vigtige kampe som eksempel “vind og forsvind”-kampe i forbindelse med pokal turneringen i Tyskland og Champions League, men også de vigtige VM-kvalifikationskampe med landsholdet. Et mentalt arbejde jeg påbegyndte i forbindelse med EM2017.
Mit samarbejde med Carsten har gjort en stor forskel for min evne til at spille på højt niveau, når det gælder. Jeg har blandt andet arbejdet med præstationsmindset, nedre og øvre accept, konkurrencestrategier etc.
Det har haft stor indflydelse på mit spil og været medvirkende til, at jeg sammen med Wolfsburg har vundet både pokalturneringen og det tyske mesterskab samt vundet sølv i Champions League.
Carsten er ligeledes en god sparringspartner ift livet som prof fodboldspiller på og uden for banen. Han støtter mig i at finde balance ml mine mange gøremål, samt hvor jeg prioriterer min energi.”

 

Stephanie Grundsøe

Sportsgren: Skydning - 10 m luftriffel samt helmatch med kaliber

Niveau: Højt nationalt niveau - Landsholdsskytte - OL kandidat 2024 - bor i USA.

Resultater opnåede i samarbejde med Oldengaard.dk: 2 x VM sølv for hold i henholdsvis 10 m luft og kaliber senior 2018 - Vinder af ungdoms OL 2018 i 10 m luftriffel - Europamester i 10 m. luft for juniorkvinder 2019 - Bronzemedalje i mix og sølvmedalje for team i 10 m luft ved europamesterskaberne 2019 - Bronzemedalje i team mix europamesterskaberne 2022. Sølvmedalje 50m Rifle 3 Positions Mixed VM 2022. Bronzemedalje 50m Rifle 3 Positions Women World Cup Rio 2023.

Arbejder stadigvæk sammen. Påbegyndte samarbejde feb. 2017.

”I mit mentaltræningsforløb med Carsten Oldengaard er jeg blevet mere detaljeorienteret i mit procesarbejde. Jeg har fået nye værktøjer, som jeg kan bruge i pressede situationer for at toppræstere, når det gælder.
I samarbejde med Carsten, har jeg udarbejdet konkurrencestrategier, som både passer til mig som den sportsatlet jeg er.”

 

Signe Bruun fodboldspiller Lyon Landshold

Signe Bruun

Sportsgren: Fodbold

Niveau: Proff. fodboldspiller i Olympique Lyon, Frankrig og en del af det danske landshold.

Resultater i samarbejde med Oldengaard.dk: Dansk mester med Fortuna Hjørring 2017/2018 - Kåret som årets talent af kollegaerne og af DBU 2017 - Vinder af det franske mesterskab 2020/2021 m. PSG og 2022/23 m. Lyon. EM deltager 2022. VM-deltager 2023.

Arbejder stadigvæk sammen. Påbegyndte samarbejde i sept. 2017.

 "Mit samarbejde med Carsten har virkelig bidraget til min udvikling som fodboldspiller og som menneske. Carsten har hjulpet mig med strategier, der bidrager til at have det rigtige mindset til de forskellige kampe. Som et led i dette har han hjulpet mig med at gøre mig bevidst om min spillerprofil - herunder mine kompetencer, og hvordan jeg kommer i optimale situationer i forhold til at udnytte dem bedst muligt. Dette har blandt andet bidraget til min bevidsthed om egne evner og at holde fast i, hvem jeg er på banen, men også udenfor banen.
Carsten er en god sparingspartner, der også støtter og guider mig gennem hverdagen med henblik på at blive den bedst mulige atlet og fodboldspiller. Jeg er meget glad for Carstens vejledning i forbindelse med mit skifte til PSG og Lyon - både før, under og nu i hverdagen."

 

Karen Holmgaard fodboldspiller Everton landshold

Karen Holmgaard

Sportsgren: Fodbold

Niveau: Proff. fodboldspiller i Everton, England og en del af det danske landshold.

Resultater i samarbejde med Oldengaard.dk: Dansk mester med Fortuna Hjørring 2019/2020, EM deltager 2022. VM-deltager 2023.

Arbejder stadigvæk sammen. Påbegyndte samarbejde i juli 2019.

 "På fodboldbanen er jeg blevet mere bevidst om at sætte mig i de mest optimale situationer i forhold til at få udnyttet, hvor jeg er bedst og føler mig bedst tilpas henne. Samtidig er jeg blevet mere bevidst om, hvordan jeg skal kommunikere og agerer i forskellige situationer. Dette har også været med til, at jeg er blevet skarpere og tydeligere på, hvad der er bedst for mig og hvilke ting der skal til, for at jeg kan præstere optimalt som fodboldspiller både på og udenfor banen"

Cheftræner Henrik Kronborg - Oldengaard

Henrik Kronborg

Sportsgren: Håndbold

Niveau: Cheftræner for Skjern Håndbold og assistenttræner på det danske landshold.

Resultater opnåede i samarbejde med Oldengaard.dk: Top 4 i den bedste danske liga, nr. 2 i pokalen 2022/2023 og kval til Europa League.

Arbejdede sammen fra juli. 2022 til 

”For mig som cheftræner har samarbejdet med Carsten omkring Skjern håndbold været utrolig værdifuldt fra første dag.

Det at lære 16 nye spillere at kende og kommunikere med dem individuelt for at opnå en bedre kollektiv forståelse og et godt kollektivt samarbejde, er en utrolig vigtig del i den måde, jeg ønsker at være træner på. I det arbejde har Carsten været en stor hjælp, da han i forvejen havde arbejdet individuelt med spillerne, kunne jeg sparre med ham om hans erfaringer i kombination med mine egne oplevelser og erfaringer.

Jeg har igennem sæsonen oplevet større forståelse spiller imellem både for hinandens individuelle kvaliteter og måder at kommunikere på, hvilket Carsten har været en stor del af.

Carsten har eksempelvis hjulpet meget, hvordan vigtige budskaber til truppen kunne leveres klarest og tydeligst.

Carsten er god til at giver spillerne små konkrete mentale opgaver. Det gør, at det ikke bliver uoverskueligt for dem. Små konkrete opgaver, som han er enorm god til at følge op på hele tiden.

Samspillet mellem Carsten og spillerne og mig, samt de korte præcise briefinger til mig har været værdifulde og effektive. Så jeg har kunnet hjælpe og udfordre spillerne både individuelt og som hold i jagten for at vinde kampe.

Carsten er en rigtig kompetent og faglig dygtig mentaltræner, der siger tingene som  de er og er nem at samarbejde med." 

 

Bjarte Myhol

Sportsgren: Håndbold

Niveau: Proof. håndboldspiller i Skjern Håndbold og en del af det norske landshold.

Resultater opnåede i samarbejde med Oldengaard.dk: Deltager ved OL 2021, Tokyo

Arbejdede sammen fra feb. 2021 til sept. 2021

”Jeg har arbejdet med Carsten i den siste perioden av håndboldkarrieren min. Carsten har hjulpet mig gennem nogle meget svære beslutninger, og det har han gjort på den bedste måte. Carsten sætter krav, gir opgaver, og er samtidig personlig og tilstedeværende. Vores samarbejde har vært sterkt medvirkende til at jeg avsluttet karrieren på et højt nivå. Fokus på daglige arbeidsoppgaver og fokusstyring har stått sentralt. 

 En lille detalje er at vores samarbejde først avsluttes nogle uger/måneder efter karrierestop, på den måde sikrer Carsten mig at også være fysisk og mentalt forberedt på livet der venter efter håndbolden.

 Tusind tak!"

Kevin Møller

Sportsgren: Håndbold

Niveau:  Proff. målmand i FC Barcelona, Spanien.

Resultater opnåede i samarbejde med Oldengaard.dk: Spansk Pokalmester - Spansk Mester 2020.

Arbejdede sammen fra dec. 2019 og til og med dec. 2020.

”Jeg har arbejdet meget fokuseret med det mentale arbejde, siden jeg påbegyndte samarbejdet med Carsten Oldengaard.
Han har givet mig meningsfulde mentale fokusområder og punkter til mit håndboldspil som jeg ville ønske jeg havde haft kendskab til tidligere. Fokusområderne har jeg arbejdet intensivt med til hver en træning. 

Alt dette arbejde har hjulpet meget i form af, at jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad jeg som person har brug for i forbindelse med mit håndbold. Dog ikke kun indenfor sporten har jeg draget nytte af det. I dagligdagen har jeg fået skabt nogle rutiner og rytmer som har hjulpet mig som person og gjort at jeg har kunne havde fuldt fokus på sporten. 

Derfor har samarbejdet med Carsten været rigtig succesfuldt og er glad for at denne mulighed opstod. Carsten har haft en god og hurtig forståelse af hvordan jeg som person vil arbejde, dette er også en af grundene til at vores samarbejde har fungeret så godt"

Line Jørgensen

 Sportsgren: Håndbold

Niveau: Prof. Håndboldspiller i CSM Bucuresti, Rumænien – Landsholdspiller.

Resultater opnåede i samarbejde med Oldengaard.dk: Rumænsk Mester og pokalmestre i 2018 - EHF Champions league bronze-tager 2018.

Arbejdede sammen fra nov. 2017 til nov. 2018  

“Efter en 10 måneder lang skadespause og tilbagevenden til håndboldbanen begyndte jeg at samarbejde med Carsten Oldengaard. Fra at have mange idéer om spillet, har jeg nu fået mentale værktøjer der gør mig mere fokuseret i den enkelte situation på banen.
Derudover er Carsten med til at presse mig i at blive mere synlig, både på og udenfor banen"

 

Viktor Axelsen

Sportsgren: Badminton

Niveau: Prof. Badmintonspiller - Spiller på superseries niveau - nr. 1 på verdensranglisten 2017

Resultater opnåede i samarbejde med Oldengaard.dk: Vinder af Indian Open Superseries 2017, Vinder af Super Serie finalerne Dubai 2016. OL-bronze 2016, Europamester 2016, Verdensmester for hold 2016, Verdensmester 2017.

 Arbejdede sammen fra nov. 2013 til okt. 2017

“Jeg har udviklet mig meget både på og ude for banen i mit forløb med Carsten Oldengaard.
Jeg har fået flere værktøjer som jeg kan bruge når jeg møder modgang, samt metoder der kan hjælpe min udvikling som badmintonspiller og person. Jeg har fået mere fokus på processen, fremfor at se mig blind i resultater.
Carsten er god at snakke med og du kan altid stole på, at det Carsten siger og gør, er for at hjælpe dig videre frem”

Michelle Vesterby

Sportsgren: Triatlon

Niveau: Prof. Triatlet

Resultater opnåede i samarbejde med Oldengaard.dk: Vinder af Copenhagen Ironman 2015 - Nr. 4 VM på Hawaii 2015 – Nr. 6 VM på Hawaii 2016 - Vinder af Cozumel Ironman 2016.

 Arbejdede sammen over 2 gange i perioden april 2015 - aug. 2017

“Jeg har i mine forberedelser til VM 2016 på Hawaii samarbejdet med Carsten om det mentale arbejde. For mig handler sport mindst ligeså meget om det mentale som det fysiske.
Carsten har givet mig en måde, hvorpå jeg kan arbejde med mig selv, både i konkurrence og træning. At kunne være omstillingsparat, når tingene ikke går din vej og at kunne arbejde i processer fremfor i resultater - er blot nogle af de ting som jeg har fået med!”