Mentaltrœningsforløb for hold

 

Mentaltræningsforløb for hold

Om det så drejer sig om hold for individuelle udøvere inden for svømning, badminton, skydning etc. eller hold som man traditionelt forstår som hold inden for fodbold, håndbold etc. så kan og skal der arbejdes med holdet som hold. Altså at der arbejdes bevidst, systematisk og målrettet med holdets gruppedynamikker. Det er den bedste mulighed for at få både udøver og hold til udvikle sig og til at toppræstere. 

I holdforløb vil der være forskellige spor og temaer. Alt efter hvordan forløbet skrues sammen, vil der være mellem 2 eller 3 spor. 

Spor 1

INDIVIDUELT SPOR

Det individuelle spor udvikler den enkelte udøvers mentale færdigheder og lifeskills.

Spor 2

HOLD-SPOR

I hold-sporet arbejdes med gruppedynamikker mellem de forskellige udøvere, udøvere og trænere etc.

Et holdforløb skrues sammen alt efter holdets behov, ønsker og mål, og om det er ungdomshold eller et professionelt hold.

Spor 3

CHEFTRÆNEREN/TRÆNERGRUPPEN

Træner-sporet gives sparring til trænerne. En sparring, hvor trænergruppen især kan støtte op om tiltagene i forhold til holdet og dets dynamikker. Der er dog som regel også et par udøvere som får ekstra opmærksomhed både fra mig som mentaltræner og cheftræneren for at optimere og udvikle gruppedynamikken.

Hvad koster det?

For et ungdomshold der ønsker at udvikle sig og præstere mere optimalt og som ikke er i en resultatmæssig krise koster et holdforløb over et år 49-59.000,00 kr. Prisen er inkl. moms.
(Transport er ikke iregnet prisen.)

For seniorhold i bedste og næstebedste liga findes prisen sammen.