Nyheder

Viktor Axelsen er meget tilfreds med sin mentale udvikling og fortsætter samarbejdet

Badmintonspilleren Viktor Axelsen har været tilfreds med samarbejdet med mentaltræneren Carsten Oldengaard. De har gennem de sidste 3 år arbejdet intens sammen for at udvikle Viktors mentale kompetencer - inden for de 2 sportspsykologiske områder - mentale færdigheder og lifeskills. Samarbejdet kulminerede med Viktors OL-bronze i Rio i sommers.

Viktor har valgt at forlænge samarbejdet med endnu et år og begrunder her sit valg for at forlænge:
"Jeg synes, at jeg sammen med Carsten har gang i en masse gode ting og jeg kan mærke at jeg igennem vores samarbejde har masser at hente."

Mentaltræneren uddyber: "De mentale spor vi har fået lagt ud sammen er efter 3 år blevet godt implementeret. Allgevel har vi begge ambitioner om gøre det endnu bedre, og at vi sammen, kan udvikle Viktor mentale kompetencer endnu mere. Vi har allerede valgt nogle nye mentale arbejdsområder ud - enten i forlængelse af nogle af de oprindelige spor, men også tilføjet nogle nye mentale spor. Både på og uden for banen."

Viktor afslutter med følgende bemærkning: "Jeg glæder mig til fortsætte samarbejdet og tror på, at Carsten fortsat kan hjælpe mig i den rigtige retning, både på og uden for banen."

Du kan også læse mere om Viktors mentale arbejde i artiklen:
Viktor Axelsen forbereder sig mentalt til sit første OL

Eller se et lille glimt af Viktors og Carstens samarbejde her: