Nyheder

Ung håndboldspiller forfølger sin 3-årsplan og sin mentale udvikling

U18 håndboldspilleren Rebecca Sønderskov og mentaltræner Carsten Oldengaard har samarbejdet det sidste års tid. De er blevet enige om at forny aftalen om et mentaltræningsforløb til at løbe et år mere. 

Mentaltræner Carsten Oldengaard siger om den nye aftale:
”Jeg er rigtig glad for at Rebecca har valgt at forny vores samarbejde, så vi har muligheden for at arbejde videre med de mentale spor, vi har påbegyndt”

Rebecca siger selv om forlængelsen af sit mentaltræningsforløb:
”Jeg har over det sidste år rykket mig meget mentalt, men jeg føler stadig, at jeg har meget at lære endnu. Jeg mærker tydeligt, at i de perioder hvor jeg er ekstra stresset, bliver det sværere at præstere på banen. Carsten og jeg har udarbejdet nogle fokuspunkter, som jeg generelt skal følge. I de svære perioder knytter mig ekstra til disse fokuspunkter. Det giver noget mere struktur over mine tanker. Så når jeg kigger tilbage på, hvad jeg indtil videre har lært, og hvor meget det har givet, giver det mig bare endnu mere blod på tanden, da det mentale er et yderst vigtigt aspekt i elitesport”

Carsten uddyber:
Når man tilhører den aldersgruppe, som Rebecca tilhører, kan det være rigtigt svært at holde perspektivet på sin egen udvikling og forstå, hvad der skal til for at lykkes i at gå fra ungdomshåndbold til seniorhåndbold. Derfor hjælper jeg især Rebecca med at holde sine perspektiver, holde sig til sin 3 årsplan, samt blive i de mentale spor, vi har lagt sammen og gøre, hvad der kræves for at blive en liga-håndboldspiller.

En anden vigtig grund for at forny samarbejdet med Carsten uddyber Rebecca:
”Carsten er yderst dygtig til sit arbejde. Han formår hurtigt at danne et billede af sin udøver, og hvor der er noget at lære og udvikle. Når først rammen er dannet går han all in, og hjælper en på bedst mulige måde. Han er nem at få kontakt til, hvilket er dejligt, da alle oplever uger med dårlige træninger. Her formår han at få en tilbage til ens fokus.”