Nyheder

Ung badmintonspiller vil arbejde mere fokuseret på det mentale

En ung badmintonspiller og mentaltræner Carsten Oldengaard indleder et samarbejde.

Badmintonspilleren begrunder her sit ønske om at have øget fokus på sit mentale arbejde:
"Jeg tror på, at en intensivering på det mentale område vil kunne hjælpe mig på mange måder - både som atlet og som menneske. Jeg ønsker at kunne håndtere svære situationer bedre, såsom nervøsitet. Derudover håber jeg på at et mere fokuseret arbejde med det mentale, vil kunne hjælpe mig til at indfri mine ambitioner og potentiale på bedste vis."

Oldengaard.dk laver kun individuelle mentaltræningsforløb på et år eller mere. Det virker ikke afskrækkende på den unge badmintonspiller:
"Jeg tror på at et mentaltræningsforløb over længere tid, vil have den bedste effekt. Et længere forløb vil give bedre muligheder for at tilpasse sig, og lære de teknikker jeg vil blive præsenteret for. Derudover tror jeg, det vil være rarest og fungere bedst med et længere forløb med samme mentaltræner, som jeg kan nå at lære at kende – det vil give de bedste resultater.

På spørgemålet, om hvorfor valget faldt på Carsten som mentaltræner, siger spilleren:
"Jeg havde hørt om Carsten og hans arbejde gennem hans hjemmeside og Facebook. Her kunne jeg se, at han havde hjulpet blandt andet andre badmintonspillere, og på den måde kender til sporten. Herefter valgte jeg at tage kontakt til Carsten, hvorefter jeg blev inviteret til et introduktionsmød. Mødet gik rigtig godt, og jeg blev hurtigt overbevist om, at Carsten vil kunne hjælpe mig med mine udfordringer. Samtidig følte jeg hurtigt, at vi var på samme bølgelængde. Derfor så jeg det som en rigtig god mulighed for at indgå et samarbejde med fokus på det mentale område."

Mentaltræningsforløbet består af:
- Samtaler
- Undervisning
- Skypesamtaler
- Observationer