Nyheder

U18-håndboldspiller klar til at udvikle sig mere mentalt

Hun vil "bare" udvikle sig mere mentalt. Hun har selv i en periode forsøgt at udvikle sig mentalt, men vil mere.

Det hele begyndte med hendes tidligere håndboldtræner:

"Før i tiden arbejdede jeg selv lidt med det mentale aspekt. Jeg havde en træner, der gjorde mig og de andre på holdet opmærksom på det "mentale". Jeg fandt det enormt interessant, og det år jeg havde ham, var det år, jeg udviklede mig mest. Jeg fandt ud af, hvor vigtigt det mentale var.

På spørgsmålet om, hvorfor så mere mentaltræning og sammen med mentaltræneren Carsten Oldengaard, siger spilleren:

"Eftersom jeg er gået lidt i stå i min udvikling, vil jeg søge tilbage til ting, som før i tiden har virket for mig, og her fylder det mentale område meget. Jeg har selv oplevet hvordan det har hjulpet min egen udvikling. 
Det vil jeg gerne igen arbejde hårdt for, og jeg glæder mig til samarbejdet med Carsten. Jeg har været til foredrag med ham, og haft et indledende møde med ham. Det har kun bekræftet mig i, at hans tankegang og hans samarbejdsform er meget spændende."

Mentaltræner Carsten Oldengaard kigger også frem til samarbejdet med glæde:

"Jeg har et super godt indtryk af spilleren, og har især hæftet mig ved hendes vilje til at arbejde med sig selv - også mentalt samt hendes tilgang til at give sig selv udfordringer".  

"Det bliver spændende at følge hendes mentale udvikling", afslutter mentaltræneren.

Mentaltræningsforløbet varer et år og består af samtaler, undervisning, observationer, forældremøder + spiller samt sparring.