Nyheder

Skytter fra TalentCenter Vest kvalificerer sig til EM/EJM

Når europamesterskaberne for seniorer og juniorer afvikles i Slovenien d. 5.-12 marts er det med deltagelse af hele fire skytter fra TalentCenter Vest (TCV) under skytte-unionen.

Skytterne Rikke Mæng og Stine Nielsen har kvalficeret sig for seniorer i 10 m. luftriffel. 
Mikkel Damholt og Nicklas Kildehøj har på juniorsiden kvalificereret sig til Europamesterskaberne for juniorer ligeledes i luftriffel på 10 m.. Hererne skyder  60 skud, hvor kvinderne skyder 40 skud. 

Mentaltræner Carsten Oldengaard er tilknyttet TCV for andet år, og siger i forbindelse med skytternes udtagelser:

"Jeg er bare utrolig glad for at være en del af et godt skydemiljø, hvor skytterne træner og præster godt samt hvor der er et godt trænersetup. Jeg forsøger, som mentaltræner, at give et bidrag på det mentale område. I håb om,  at skytterne lige så langsomt får implementeret nogle af de mentale værktøjer som jeg underviser dem i og giver dem hjemmopgaver i".

"Lige pt. ser det jo ret godt ud", siger mentaltrænerne med et smil.

Se skytteunionen begrundelse herunder:

Stine Nielsen, riffel dame: Udtaget som vinder af de fire udtagelser (punkt 3a i udtagelsesreglerne).

Rikke Mæng, riffel dame: Udtaget da hun tre gange har skudt over top 8-resultat på udtagelse og ved en international konkurrence (Swedish Cup og Gundsølille Open), hvilket motiverer en realistisk chance for top 15 ved EM (punkt 3c i udtagelsesreglerne).

Nicklas Højfeldt Kildehøj, riffel herrejunior: Udtaget da han to gange har skudt over top 8-niveau på udtagelsesskydninger (punkt 3b i udtagelsesreglerne).

Mikkel Damholt Hansen, riffel herrejunior: Udtaget da han har skudt et top 8-resultat og et top 15-resultat på udtagelse samt to top 8-resultater ved Gundsølille Open og LF-Open, hvilket motiverer en realistisk chance for top 15 ved EM (punkt 3c i udtagelsesreglerne).

Kilde: Skytteunionens hjemmeside