Nyheder

Skytten Stephanie Grundsøe udtaget til ungdoms OL og (Junior) VM

Dansk Skytte Union har valgt at indstille Stephanie Grundsøe, og med en efterfølgende godkendelse af DIF, og er den 18-årige skytte klar til at repræsentere Danmark ved ungdoms-OL i Buenos Aires.

Stephanie Grundsøe bor til dagligt i Norge, hvor hun går på idrætsgymnasiet NTG Kongsvinger. Hun fik sin internationale debut tidligere på året, da hun ved EM på 10 meter i Györ sluttede som nr. otte i damejuniorklassen. I maj leverede hun så karrierens største resultat, da hun blandt et stjernebesat felt i München endte på en samlet 17. plads. ved sin første senior-World Cup.

Det var selvfølgelig også en rigtig glad Stephanie Grundsøe, der fik overrakt nyheden om sin udtagelse til ungdoms-OL:

– Jeg fik helt tårer i øjnene, for jeg blev så glad. Jeg vidste, at jeg var indstillet, og jeg håbede selvfølgelig, men det kom også lidt bag på mig, for der var rigtig mange dygtige skytter om buddet. Nu føler jeg, at alt det hårde arbejde, som jeg lægger i min skydning hver dag, virkelig giver pote, jubler Stephanie Grundsøe.

I forhold til junior VM kvalificerede Stephnie sig over en række stævner, faktisk gjorde hun det så godt, at hun selv måtte vælge om hun ville deltage i junior- eller senior-VM. Stephanie valgte Senior-VM.

VM afvikles i sept. i i Changwon, Korea.

Mentaltræner Carsten Oldengaard udtaler:
"Jeg er rigtig glad på Stephanies vegne vedr. hendes 2 store mesterskaber her i efteråret. Det passer rigtigt godt ind ift. den plan vi kører efter og hvad hun skal træne og blive bedre til mentalt."