Nyheder

Pigefodbolden i DBU vil mere mentaltræning

D. 23. febuar 2017 inviterer DBU igen til licensseminar for talentansvarlige i pigefodboldklubber med U18DM ungdomslicens. Teamet er atter "Mentaltræning - Jagten på optimale præstationer". Mentaltræner Carsten Oldengaard afviklede et lignedene seminar i efteråret 2016 og skal ligeledes forestå afviklingen af dette seminar.

Foremålet er at inspirere U18-DM-trænere og talentansvarlige i pigefodboldklubberne inden for det mentale område.

Mentaltrænere Carsten Oldengaard sige i forbindelse med dette seminar:

"Jeg glæder mig rigtig meget til igen at mødes med trænere og talentansvarlige for at høre, hvor langt de er kommet i forhold til sidste års input. På forrige seminar talte vi om hvad er mentaltræning og hvordan mentaltræning kan indføres i de daglige træninger, jeg underviste i 3 konkrete mentale værktøjer samt var "sportsforældre" oppe og vende.
Nu har nogle af klubberne arbejdet med nogle hjemmeopgaver i forbindelse med de 3 områder - og så skal vi andre høre om deres arbejde samt give sparring, så klubberne holder ved og videreudvikle på områderne.

- Og så skal vi arbejde videre med 2 andre mentale værktøjer, Proces og resultat - Konstruktive evalueringer."

Ansvarlig fra DBU Per Kenneth Larsen siger følgende i forhold til atter at afvikle et licensseminar med mentaltræner Carsten Oldengaard:

"De tilbagemeldinger DBU fik fra forrige licensseminar med Carsten var gode. Deltagerne synes, det havde været meget inspirerende og at Carsten fremlagde de mentaleværktøjer på en god ”nede på jorden måde”.
Det havde givet dem en god inspiration til at arbejde videre. Så DBU synes derfor, at det er naturligt at fortsæte med et opfølgende seminar".