Nyheder

Pernille Harder er på verdens bedste hold 2017

Pernille Harder har haft et forrygende 2017, hvor hun med sin tyske klub Wolfsburg vandt både det tyske mesterskab og den tyske pokalturnering. Og som kaptajn for det danske kvindelandshold havde hun sin store andel i dansk EM-sølv i sommer.

Den 25-årige angriber kan nemlig glæde sig over at være stemt ind på World XI 2017 – også kendt som verdensholdet. Det har den internationale spillerforening FIFPro netop offentliggjort.
- Det er en dejlig anerkendelse og en stor præstation. 2017 har været det bedste år i min karriere indtil videre. Alt det hårde arbejde, jeg lægger i det, betaler sig, siger Pernille Harder til FIFPro.org.
- Jeg arbejder altid hårdt til træning, og jeg bruger meget tid på at analysere mit spil. Jeg ser video af alle mine kampe for at finde måder at forbedre mig. Alle kan lide at blive anerkendt for deres præstationer, så at være en del af Word XI er fantastisk.

Pernille mentaltræner Carsten Oldengaard glæder sig på Pernilles vegne og siger: "Jeg er utroligt stolt af Pernille og glad på hendes vegne over, at hendes hårde mentale arbejde bærer frugt"

læs artikel fra TVSport her