Nyheder

God sæson 2017-2018 for Pernille Harder

Pernille Harder fra Wolfsburg har haft en god sæson 2017-2018

Pernille vandt igen det tyske mesterskab sammen med Wolfsburg i anden sidste spillerunde. Wolfsburg og Pernille vandt også igen pokaltitlen. Så "The double" var hjemme. Det var selvfølgelig spændende og se, om hun og Wolfsburg kunne tage "The trible" og vinde Champions League finalen over Lyon. Det lykkes dog ikke, selvom Pernille i den forlængede spilletid bragte balance i regnskabet med en udligning til 1-1. Så det må blive næste sæson.

Så i sæson blev det ialt til 3.263 spilminutter - 39 Kampe og 33 mål.

Pernille har også evalueret sin mentale træning og siger:

“Jeg har gennem længere tid arbejdet mentalt med “topninger”, altså at toppe i vigtige kampe som eksempel “vind og forsvind”-kampe i forbindelse med pokal turneringen i Tyskland og Champions League, men også de vigtige VM-kvalifikationskampe med landsholdet. Et mentalt arbejde jeg påbegyndte i forbindelse med EM2017.

Mit samarbejde med Carsten har gjort en stor forskel for min evne til at spille på højt niveau, når det gælder. Jeg har blandt andet arbejdet med præstationsmindset, nedre og øvre accept, konkurrencestrategier etc.
Det har haft stor indflydelse på mit spil og været medvirkende til, at jeg sammen med Wolfsburg har vundet både pokalturneringen og det tyske mesterskab samt vundet sølv i Champions League.

Carsten er ligeledes en god sparringspartner ift livet som prof fodboldspiller på og uden for banen. Han støtter mig i at finde balance ml mine mange gøremål, samt hvor jeg prioriterer min energi.”