Nyheder

EM medaljer til skytter fra Talent Center Vest

Talent Center Vest under skytte unionen, der er hjemmehørende i Vildbjerg/Ørre/Herning havde 4 skytter og deres træner Bent Helleskov med til EM og EM for juniorer i Slovenien.

Nicklas Kildehøj og Mikkel Damholt deltog for juniorerne.

Mentaltræner Carsten Oldengaard siger om deres deltagelse: "De 2 unge skytter er meget ambitiøse omkring deres sport og vil naturligvis gerne præstere godt. Min tilgang til deres aldergruppe - og når man er junior, så drejer det sig meget om at komme hjem med læring og brugebare erfaringer. Selve resultatdelen bør nedtones. Skytterne bør mere se det som en modning til tilværelsen som seniorskytter. Så jeg glæder mig til at høre, hvad Nicklas og Mikkel bringer med hjem af erfaringer".

"For Mikkel drejede det sig i endnu større grad om at kome hjem med læring, da det var hans første store internationale mesterskab - et debutmesterskab. At gå til sit første internationale mesterskab med en målsætning på resultatdelen vil være uhensigtsmæssigt".

Seniorskytterne Stine Nielsen og Rikke Mæng kom hjem fra EM med medaljer. Stine skød sig til en sølvmedaljen i 10 m luftriffel individuelt.
Og Rikke og Stine skød sig til en Bronze sammen med en tredie skytte i holdkampen.

 "Udøvere der får medaljer hængt omkring halsen, får som regel et selvtillidboost. Et boost, som vi helt sikker kan bruge i det videre samarbejde i Talentcentret", udtaler mentaltræneren med et smil på læben.

Hør også skytten Mikkel Damholt udtale sig om din debut samt trænerens kommentarer til Nicklas' og Mikkels skydning her