Nyheder

IPSC-Skytte Andreas Danko vinder Göteborg Open og West Coast Challenge

Andreas og mentaltræner Carsten Oldengaard har snart samarbejdet i 1½ år. 1½ år hvor Andreas' mentale udvikling har været stor og har taget bedre præstationer med sig. Senest har resultaterne også fulgt med.

Andreas har lige vundet 2 interantionale stævner Göteborg Open og West Coast Challenge.
Om sine præstatoner siger Andreas:

"Jeg skød meget konsistent alle banerne igennem, der var kun meget få og ikke-alvorlige udsving i præstationen. Det er ikke længere nødvendigt at holde øje med spændingsniveau, da det efterhånden ligger hvor jeg gerne vil have det.
Nervøsiteten er så godt som forsvundet, der er kun en lille smule på første stage. Jeg har her stor success med at reducere farten 5%, og fokusere ekstra meget på mine sigtemidler.
 
Jeg har under de seneste 4-5 stævner mærket store fremskridt"

Mentaltræneren uddyber:

"Det er super dejligt, at nogle af de mentale tiltag vi har arbejdet med ser ud til at være implementeret. Ligeledes glæder jeg mig over, at Andreas mentale arbejde ser ud til at tage gode resultater med sig - Herfra skal lyde et til lykke med de 2 gode resultater!"

For de interesserede kan du se noget af Andreas' s skydning til West Coast Challenge her, samt se et videoklip fra nov. 2014 med Andreas og Carsten, hvor Andreas fortæller om sin mentale træning her.