Nyheder

Danmarksmester evaluerer sit mentaltræningsforløb sammen med sine forældre

Igennem det sidste års tid, har mentaltræner Carsten Oldengaard arbejdet med en U-17 fodboldspiller, samt haft forældresamtaler.

Her er forældrenes oplevelse af forløbet:
”Igennem mentaltræningsforløbet er fodboldspilleren blevet mere moden, selvbevidst og endnu mere målrettet.
Der, hvor der er sket den største forskel, er, at spilleren nu helt klart sætter sig mål for sin træning/kamp og ved hvad, der skal arbejdes med for at nå sine mål.
Derved har spilleren fået mere ud af sin træning og er blevet meget mere fokuseret i såvel træning som kamp. Spilleren har lært at tackle sine frustrationer på banen og fokusere på det positive i sit spil.
Så Carsten - vi har været utrolig taknemlig for dit arbejde med spilleren og at du har gjort spilleren endnu mere målrettet og løftet selvtilliden betragteligt.

Vi glæder os til år 2 og jeres fortsatte samarbejde.”

Fodboldspilleren siger selv om sit mentaltræningsforløb:

”Jeg har fået fokus på detaljerne i mit spil, førhen gik jeg til træning uden at vide, hvad jeg egentlig ville blive bedre til. Nu går jeg til træning med 2 procesmål, som gør, at jeg hele tiden har noget at udvikle mig på som spiller.
Derudover har jeg lært hvor vigtigt det er, man planlægger sin tid i forhold til skole og fodbold, og lave afleveringerne i weekenderne, så man ikke har en nær så presset hverdag.

Så jeg har kun godt at sige om Carsten og vores samarbejde. Jeg håber, vi fortsætte på samme måde i år 2”, siger spilleren med et smil om munden og fortsætter: ”Samt at jeg stadigvæk kan sige alt, hvad jeg vil, og at jeg ved, at det bliver mellem os og ikke kommer andre steder.
Hvilket også har gjort det nemmere at stole på de ting, han nu sagde også var det rigtige at gøre. Den feedback, jeg har fået, har gjort det nemmere hele tiden at bygge mere og mere på mit spil."

Mentaltræner Carsten Oldengaard supplerer med:

”For spilleren har det været utroligt vigtigt, at kunne være fortrolige og at det der blev sagt på kontoret i Lind, blev der. Det har jeg selvfølgeligt imødekommet. Selvom jeg gerne vil fortælle om mit arbejde for at udbrede interessen for mentaltræning og synliggøre, hvad mentaltræning er i praksis for sportsudøvere.  Så er det vigtigste dog, at udøveren udvikler sig mentalt, hvilket spilleren har gjort.

….Og spilleren siger afslutningsvis:
”Det her mentaltræningsforløb har helt sikkert hjulpet mig utrolig meget som spiller og jeg ser frem til samarbejdet i næste sæson.”

Fodboldspillerens udvikling og sæson blev endda forgyldt, da spilleren sammen med holdet blev Danmarksmestre.