KOM IGANG MED MENTALTRŒNING

Mulighed 1:

Kom i gang og få styr på din mentale træning.

Bestil og køb bogen "MENTALTRÆNING I SPORTENS VERDEN - 6 konkrete værktøjer til at udvikle din mentale styrke og præstere bedre".

Konkrete mentale værktøjer inden for det sportspsykologiske område; mentale færdigheder.

Bogen er for sportsudøvere fra 15 år og opefter, let tilgængelig og brugbar, lige til at tage med til træningerne og konkurrencerne. Bogen er også for træneren, der vil i gang med at støtte udøveren i hans/hendes mentale udvikling.

 

Klik her for at købe bogen

Mulighed 2:

FÅ MENTALTRÆNINGEN IND I TRÆNINGEN

Få mentaltræner Carsten Oldengaard ud i din klub og undervise udøverne i mentale værktøjer. Carsten vil tage afsæt i 6 mentale basisværktøjer fra bogen ”Mentaltræning i sportens verden”

Mål: - at udøverne bliver inspireret til at komme i gang med at træne mere mentalt. 

Varighed: 2 moduler af 2-3 timers varighed. 10-14 dage ml. modul 1 og 2.

Form: Undervisning i undervisningslokale og i praksis i hallen/banen/svømmehallen etc. Målgruppe: Maks. 16 udøvere og 4 trænere.

Pris for undervisning og 16 bøger (Værdi 4.000,00): 12.000,00 kr. inkl. moms.

Kørsel: Derudover skal påregnes 4 kr./km, hvis der er mere en 1 times kørsel fra Herning til undervisningssted.

 

Klik her for at købe bogen

Referencer til bogen

Træner-udtalelser

“Med sine mange konkrete eksempler fra sportens verden og et sprog der er let at forstå, henvender værktøjerne sig direkte til den ambitiøse sportsudøver der ønsker at udvikle sine mentale færdigheder.

Bogens utallige øvelser og værktøjer gør det let at komme i gang med den mentale træning. Det er herefter op til udøveren, hvor meget udbytte man får af bogen.

Med afsæt i praktisk erfaring giver Carsten Oldengaard allerede fra første kapitel brugbare anvisninger til, hvordan udøveren konkret kan arbejde med at videreudvikle sine mentale kompetencer. Jeg er sikker på at mange ambitiøse udøvere (og deres trænere) vil kunne opnå mærkbare forbedringer med afsæt i denne bog” 

Lars Uhre, Landstræner Badminton Danmark (2016)

"Carsten Oldengaard har den indsigt og det udsyn, der er en forudsætning for at kunne formidle komplicerede problemstillinger på en tilgængelig måde. Derfor er bogen oplagt læsning for alle, der har interesse for mentaltræning."

Claus Hansen, Herre-U18 landstræner og Talentansvarlig på herresiden
i Dansk Håndbold Forbund (2016).

"Når man læser bogen, bliver mentaltræning meget jordnært og brugbart, både for udøvere og trænere. Med den røde tråd som kæder de 6 værktøjer sammen og brugen af de samme termer, man som træner bruger i den tekniske træning, giver det større mulighed for at implementere mentaltræning i udøvernes daglige træning på et tidligere tidspunkt."

Bent Helleskov, Cheftræner i Talent Center Vest – Dansk Skytteunion (2016)